Voorwaardes

Op deze pagina vind je meer informatie over onder welke voorwaarde wij alle afbeeldingen en informatie op onze website aanbieden.

Juistheid:

We bieden enorm veel zorg en aandacht aan alle versterkte informatie die we delen. Toch kan het voorkomen dat bepaalde informatie niet meer strookt met huidige wetenschappelijke studies of de meest actuele informatie op desbetreffend gebied. Aangezien we het allerliefst alleen de juiste informatie verstrekken, stellen we het dan ook zeer op prijs wanneer we op dergelijke miscommunicatie worden gewezen. We bieden echter geen garantie of en wanneer dit wordt aangepast.

Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele schade die ontstaat door welke vorm dan ook.

Copyright

Op alle afbeeldingen, tekst en ander materiaal op onze website rust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan om deze zonder overleg en toestemming te gebruiken voor welk doeleinde dan ook. Wil je dit toch graag gebruiken? Stuur ons dan gerust even een mailtje naar info@dutchveganmagazine.nl

Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor informatie die op door ons gelinkte websites wordt vermeldt.

Recepten

Alle recepten die wij delen zijn zelfbedacht. Mocht dit niet geval zijn dan zullen wij dit uiteraard vermelden inclusief de originele bron van het recept. Mocht je een door ons zelfbedacht recept toch eerder al ergens anders voorbij zien komen, laat ons dit dan gerust weten. Wij linken in dat geval graag naar het originele recept.

Gebruik jij een recept van ons? Dan zouden we het ook erg leuk vinden als je ons zou vermelden.

Samenwerkingen

Wanneer wij samenwerken met een bedrijf, zullen we hier open en eerlijk over communiceren. We streven naar een zoveel mogelijk objectieve en realistische weergave van de werkelijkheid. Gesponsorde producten zullen we dan ook altijd vermelden op onze website en social media.