Nieuw!

Vanaf augustus kun je in meer dan 67 Jumbo filialen vegan kant en klare diepvries maaltijden halen. Lazy Vegan  is ontwikkeld door een Amsterdamse start up, des te leuker om dit uit te proberen! De maaltijden zijn er in verschillende smaken en kosten € 3,99 per stuk. Ze zijn proteine based, zo zitten er ‘kipstuckjes’ in gemaakt van doperwten, ze zijn glutenvrij en bevatten ook nog eens geen soja. Ik ben nu al fan.

Lazy Vegan Taste test!

Hieronder zie je de provinciale smaak, echt zóoooo lekker. Ik zou dit elke dag wel kunnen eten. Er zitten verschillende groenten in, de ‘vlees stukjes’ en aardappeltjes en alles is enorm goed gekruid, niet te zout of te overheersend. Het doet me denken aan een kant en klaar gerecht dat ik vroeger altijd at, ik wist niet eens meer dat ik dat zo miste, maar wauw, wat is dit onwijs lekker.

De provinciale smaak

De mexicaanse heb ik ook geprobeerd. Deze at ik samen met mijn vriend en we hadden het gebruikt als vulling in een gepofte zoete aardappel met nog wat siracha saus en avocado. Ook erg lekker maar de provinciale is mijn favoriet.

Ik zou dit zeker vaker halen, we kennen allemaal wel de struggle dat je gewoon even lekker snel iets wilt halen, maar wanneer het vegan moet zijn en het liefst ook gezond, wordt het al snel een grote uitdaging. Nu kun je gewoon je vriezer aanvullen voor ook nog eens een vriendelijke prijs.

Ben jij ook af en toe een Lazy vegan? Ik ben enorm benieuwd wat je van de producten gaat vinden!

Ps. Heb je wél zin en tijd om in de keuken te staan? Neem dan eens een kijkje bij onze recepten!

Delen