Issue, vegan magazine, veganisme, vegan recepten, vegan herfst

Velen van jullie waren nieuwsgierig naar wanneer we de eerste editie kunnen verwachten! Volkomen begrijpelijk. Het is namelijk bijna een jaar na de lancering van de proef editie en we zijn helemaal terug van weggeweest! We hadden even flink de tijd nodig om na te denken over wat we nou precies wilden, hoe we het gingen aanpakken en hoe we de tofste en mooiste dingen kunnen maken om jullie te inspireren.

Ons grootste doel is om af te komen van het stoffige imago wat nog flink heerst rondom veganisme. Dit houdt in dat we voornamelijk de focus gaan leggen op onze vormgeving. We willen een creatief, kwalitatief blad neerzetten die daarnaast ook inhoudelijk sterk is door verdiepende content en het delen van de heerlijkste plantaardige recepten!

De status

De laatste maanden zijn we dus flink gaan brainstormen over interessante rubrieken, lekkere recepten en hoe we alles naar een hoger niveau kunnen tillen. Ook is Dutchvegan sinds een week officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat hebben we het afgelopen weekend even flink gevierd met een heerlijk taartje waarvan het recept in de nieuwste issue komt! Zijn jullie al nieuwsgierig wat het thema wordt?

Veganisme, vegan magazine nederland, creatief, brainstormen, design, vormgeving

Brainstorm sessie over concepten

De komende periode zal voor ons vol in het teken staan van de maak van de eerste issue. Dat houdt in dat we veel gaan schrijven, fotograferen, interviewen, koken, bakken, creƫren en weer schrappen. Zelf vind ik ( Saonah) dit de allerleukste fase omdat we hier zoveel tijd, liefde en creativiteit in kunnen stoppen. Dit is echt de periode waarbij iets wat ooit slechts een gedachte was, wordt gemanifesteerd in iets fysieks. Dat is tevens de reden waarom ik een tastbaar geprinte versie zo ontzettend mooi vindt! En ik hoop jullie ook.

Wanneer komt dan Issue 0.1?

De exacte datum hangt van een hoop factoren af, dus daar kunnen we nog niet zoveel over zeggen. Wel durven we te zeggen dat ie sowieso dit jaar nog komt, misschien nog wel sneller als verwacht! šŸ˜‰

Ben je benieuwd naar de allereerste echte issue van Dutchvegan Magazine? Hou onze website en social media dan in de gaten! Hier posten we uiteraard waar we mee bezig zijn en zodra we meer informatie hebben, houden we jullie op de hoogte.

 

Delen