Afgelopen zondag was het dan zo ver. De Vegan Fair in Groningen. Het allereerste event waar ik mocht staan met het Dutchvegan magazine. En wat was het bijzonder..Ik durf te zeggen dat ik deze dag mag toevoegen aan mijn lijstje: ‘Mooiste dagen uit mijn leven’.

De wekker ging al vroeg. Om 7 uur stond ik op. Ik had met een vriendin, die me die dag ging helpen, afgesproken om kwart over 8 weg te gaan, dan zouden we er ongeveer half 10 zijn. Het event begon zelf om kwart over 10 dus dan hadden we nog even de tijd om alles klaar te zetten.

Onderweg naar Groningen had ik al het meest gelukzalige gevoel ooit. Ik hou van de vroege ochtenden, wanneer de stad nog niet ontwaakt is en alles nog moet beginnen met een frisse nieuwe energie. Alsof de wereld heel even nog alleen voor jezelf is. De zon scheen prachtig over de witte weilanden. Het was toen al een perfect winterse dag.

Eenmaal aangekomen was het al vrij druk.

Standhouders waren druk bezig met het inrichten van hun tafel en de organisatie was de laatste puntjes op de i aan het zetten. De locatie was ook prachtig! Het was, zoals de naam al zegt, een oude gasfabriek. Je had dus kleine trappetjes, oude stenen muren en glas in lood ramen. Ik had op de 1e verdieping een hoekje die ik mocht inrichten. We hebben de banner opgezet, de kaartjes klaar gelegd en de hapjes gesneden. Tristan had súper mooie receptkaartjes en visite kaartjes gemaakt, daarnaast hadden we ook de proef editie meegenomen die mensen konden inkijken.

 

Review van de Vegan Fair in Groningen, Dutchvegan Magazine, Vegan Magazine, Vegan Magazine Nederland, Dutchvegan, vegan community, veganisme, veganist, wat is veganisme, vegan blog, vegan tijdschrift, vegan kokos snacks, vegan snacks, vegan event, vegan fair, vegan Groningen

Ons doel van deze dag was promotie van het magazine, maar vooral in gesprek gaan met mensen om te peilen of er animo is voor ons product. Dit is natuurlijk lastig te zeggen maar door de gesprekken kon ik in ieder geval van deze groep mensen de behoefte bepalen. We hebben ontzettend leuke gesprekken gevoerd, iedereen was erg enthousiast en benieuwd naar de verdere vorderingen van het magazine. Ik wil ook hier jullie nogmaals bedanken voor alle leuke reacties en tips!

Er waren in totaal 19 standhouders, van taartjes en chocolade tot homemade body butters en vegan schoenen. Er was voor ieder wat wils. Daarnaast waren er 4 interessante lezingen waarvan ik er 2 zelf heb bijgewoond, ook dit was enorm inspirerend en bracht stof tot nadenken. Ik hoorde van meerdere mensen dat er een enorm fijne en inspirerende energie hing. Dit was dan ook te merken aan het bezoekersaantal. De verwachtte 150 werd ruimschoots ingehaald door de 700 man.

Vegan taart, vegan chocolade, vegan snacks, vegan zoetigheden, vegan taart recept, plantlicious, vegan fiar Groningen, vegan recept, veganisme, veganist, plantaardig, dadelballetjes, vegan groningen, vegan magazine, dutchvegan magazine, vegan magazine nederland, vegan tijdschrift

Zoetigheden van Plantlicious

Kortom, het was een daverend succes. Dank aan de dames van Wanderwoman, voor het opzetten van dit event. Ik heb enorm genoten en we zijn helemaal enthousiast om druk bezig te gaan met de vorderingen.

Met dank aan Jeroen Berends voor de foto’s.

Delen