nationale week zonder vlees, starskin, fotografie, vegan blogger

Week zonder vlees

Afgelopen maandag begon officieel de nationale week zonder vlees. Deze actie werd vorig jaar in het leven geroepen en heeft onwijs veel media aandacht ontvangen. Inmiddels is het een jaarlijks terugkomend thema. De actie roept alle Nederlanders op om vanaf 11 tot en met 17 maart, een week geen vlees en vis te eten. Het doel van de actie is om meer bewustwording te verspreiden en Nederlanders kennis te laten maken met de vegetarische/vegan lifestyle. Om die reden zijn Starskin en Dutchvegan samengaan werken!

We spreken bewust over ‘lifestyle’ omdat het natuurlijk een stapje verder gaat dan alleen het laten liggen van het stukje vlees of vis. Bij veganisme kies je ervoor helemaal geen dierlijke producten te consumeren. Dit betekent dat er ook gekeken dient te worden naar bijvoorbeeld kleding en cosmetica, iets waar we binnen Dutch Vegan Magazine veel aandacht aan besteden.

Vooral dat laatste, cosmetica, kan soms een onwijze uitdaging zijn. We zien dat steeds meer bedrijven inzien dat het gebruik van dierlijke producten volstrekt onnodig is. Zo ook het merk Starskin. Wellicht ken je dit Nederlandse merk van hun assortiment die al jaren in de Douglas ligt. Echter, tegenwoordig bieden ze meer dan 20 producten aan die volledig vegan en cruelty free zijn. YESSS. Dat is ónwijs fijn aangezien veel maskertjes vaak dierlijke bestandsdelen bevatten of op dieren getest zijn.

starskin, veganisme, vegan cosmetica

Winactie

In samenwerking met Starskin mogen wij 1 pakketje weggeven met 4 van hun allerfijnste vegan producten!

Het pakket bestaat uit:

  • Coco-nuts haarmasker ( nourishing coconut hot oil hair mask )
  • Hollywood Hand Mask( nourishing double layer hand mask gloves )
  • Crème de La Creme ( instantly recovering luxuy cream coating face mask )
  • Magic Hour Feet Mask ( Exfoliating double-layer foot mask socks )

Kortom, een ware treat voor je gehele lijf! Starskin staat er daarnaast om bekend dat ze de meeste exclusieve en innovatieve producten ontwikkelen waar je lijf je dankbaar voor zal zijn.

Wil je ook een glowy skin? Dit is wat je moet doen om dit fijne exclusieve pakketje te winnen.

  1. Ga naar onze social media en zorg ervoor dat je ons én Starskin volgt.
  2. Tag 3 vrienden/vriendinnen in de comments. Wellicht doen zij ook al mee aan de Nationale week zonder vlees, dat zijn extra bonus punten 😉

    That’s it! Binnen 5 dagen kiezen we de gelukkige winnaar uit en wordt dit fijne pakketje naar je opgestuurd. Wie verdient er volgens jou dit fijne pakketje? Taggen maar!
Delen